Ce probleme cu somnul pot apărea după timpul petrecut la ecrane?

  • Lipsă de cooperare
  • Agresivitate
  • Cerințe repetate – încă o poveste, apa, mers la toaletă, foame etc.”
  • Prelungirea rutinei de somn

Dacă cel mic joacă jocuri violente sau care îl țin cu „sufletul la gură” și care îi provoacă frică, nerăbdare și violența, va avea un cumul de adrenalină și hormoni de stres în sistem.  Același lucru se întâmplă atunci când cel mic se uita la desene animate nepotrivite pentru vârsta lui, desene care îl sperie sau care îi provoacă o stare de încordare.

Tensiunile rămân acumulate în interior și vor avea nevoie de o descărcare la sfârșitul perioadei de ecrane.

Toate aceste tensiuni și emoții dificile probabil vor erupe la momentul în care închide tableta/televizorul. Dacă acest moment coincide cu momentul în care cel mic trebuie să meargă la culcare avem parte de reacții aparent inexplicabile, care nu au sens sau temei atunci când îl rugăm să meargă la culcare.

În plus, timpul îndelungat petrecut de copil în fața ecranului, poate duce la o deconectare dintre copil și părinte.

Această lipsă de conectare poate fi cauza unei lipse de cooperare și colaborare între părinte și copil

Află de la RUXANDRA VASILE,

instructor Hand in Hand parenting cum îl poți ajuta pe copilul tău să descarce toată această tensiune acumulată și cum poți îmbunătăți somnul copilului tău

177,98 LEI

Ruxandra Vasile este Instructor Certificat Hand in Hand Parenting din Ianuarie 2019, mama a 3 copii de 7, 3,5 și 2 ani.  Ruxandra a ales Hand in Hand Parenting pentru că oferă o înțelegere adevărată a trăirilor și cauzelor comportamentelor copiilor, iar setul sau de instrumente practice a ajutat-o să găsească soluții la provocările zilnice și să construiască relații armonioase și pline de iubire în familia să. Așa a decis să se alăture echipei de Instructori Hand în Hand Parenting și să ajute cât mai mulți părinți, bunici și educatori să găsească drumul spre relații sănătoase, pline de bucurie și conectare cu copiii aflați în îngrijirea lor.

Sunt Laura Ion și am fondat Smart MUMS în urmă cu 2 ani, din dorința de a sprijini părinții care își doresc să se implice activ în educația copilului lor, pentru a dezvolta o relație sănătoasă între copilul lor și tehnologie.

În ultimii 10 ani am lucrat pentru două din cele mai mari companii de IT din lume și am înțeles astfel impactul major pe care tehnologia îl are în viețile noastre.  

În momentul în care am devenit mamă, am început să privesc tehnologia dintr-o perspectivă diferită, cea a unui părinte. Mi-am pus și eu întrebări, îngrijorată de impactul negativ pe care mediul online l-ar putea avea asupra dezvoltării copiilor mei. Și am decis să aflu cum pot folosi aceste resurse din mediul virtual în beneficiul lor.

Cred că parentingul potrivit este cheia pentru dezvoltarea noii generații de copii încrezători, fericiți , conectați și ghidați de pasiune. Felul în care le hrănim mintea copiii noștri este la fel de important ca felul în care le hrănim corpul. 

 

laura-2

Cercetările privind impactul tehnologiei asupra dezvoltării cognitive 

indică faptul că tehnologia poate fi benefică.

Tot ce trebuie să facem este să ne educăm cu privire la 

utilizarea eficientă a acesteia.

După ce vei aplica ceea ce înveți în acest curs, 

copilul tău va dormi liniștit 

și la fel și tu!

Nu o să auzi în curs: nu lăsa copilul la televizor DELOC!

 

Acest curs îți oferă o perspectivă echilibrată asupra modului în
care ecranele precum televizorul, tableta, telefonul sau laptopul pot fi prezente în
viețile copiilor, fără ca acestea să le afecteze somnul.

 

Cursul online “SOMNUL COPILULUI. PROBLEME ȘI SOLUȚII”
cuprinde 4 module VIDEO:

 Modulul #1

Somnul copilului tău. Importanța conectării tale cu copilul.

 Modulul #2

Tehnici de conectare înainte de somn.

 Modulul #3

Rutina de somn a copilului tău în 5 pași.

 Modulul #4

Regresia la somn.

Ce se întâmplă după ce comanzi

  1. Apasă butonul DA, VREAU ACEASTĂ OFERTĂ EXTRAORDINARĂ pentru a accesa pagina programului. Apasă pe butonul Cumpără programul online.

 

2. Vei fi direcționat către o pagină sigură pentru efectuarea plății generată automat prin STRIPE ( procesator de plăți Safe & Secure având cel mai înalt nivel de certificare disponil în industrie PCI Service Provide Level1).

3. După efectuarea plății vei primi automat pe e-mail link-ul pentru a genera parola.

4. Accesează pagina https://smartmums.ro/programe-online/index.php/courses/timpul-petrecut-de-copii-in-fata-ecranului/ și selectează Login pentru a primi acces la program.

Întrebări frecvente

Cursul  este pentru tine dacă ești părinte, profesor, mentor sau dacă pur și simplu ai prieteni care au copii. Dacă te-ai întrebat vreodată dacă iei cele mai bune decizii cu privire la accesul copilului la tehnologie atunci acest program este pentru tine.

Indiferent dacă ai un copil de câteva luni sau unul de 12 ani, vei găsi informații utile, ușor de aplicat care vor menține armonia în familia ta.

Cursul este format din 4 module video. Scopul acestui curs este de a-ți oferi informație condensată în așa fel încât să primești toate cunoștințele de care ai nevoie în cel mai scurt timp. De aceea programul conține DOAR MATERIALE VIDEO care însumează 40 de minute de infomație pură. 

Programul poate fi accesat ORICÂND, DE PE ORICE DEVICE conectat la internet. Vei primi acces la platformă imediat după confirmarea plății și crearea parolei de acces.

Accesul tău va fi limitat la 1 an din momentul achiziționării programului.

Găsiți datele de contact pe www.smartmums.ro .

Adresa mea de e-mail este [email protected] .

Stripe este un procesator de plăți digitale Safe & Secure având cel mai înalt nivel de certificare disponil în industrie_ PCI Service Provide Level1. Potrivit datelor proprii, Stripe furnizează infrastructură electronică de plăți pentru milioane de companii din 120 de țări, având în portofoliu nume ca Uber, Spotify, Google, Microsoft, Amazon și Booking.com.