DESPRE NOI

Smart MUMS

Mesaj pentru părinții cu programul foarte încărcat: Bine ai venit în familia Smart MUMS!

Misiunea Smart MUMS este de a-i sprijini pe părinții care au program extrem de încărcat. Ne adresăm acelor părinți care au realizat că educația copilului lor este extrem de importantă și sunt implicați în mod activ în educația acestuia făcându-și timp să fie la curent cu informațiile relevante din domeniul parentingului.

De mulți ani, metodele folosite pentru creșterea copiilor au fost transmise din generație în generație. Dar în societatea de astăzi, multe din metodele folosite în trecut nu se mai pot aplica. Părinții au programul mult mai încărcat, copiii de azi au activități și interese diferite față de copiii care au fost părinții sau bunicii noștri. De aceea, cred că este foarte important să adaptăm stilul de parenting la nevoile copiilor noștri.

Scopul programelor online Smart MUMS este să -ți prezinte specialiști în parenting si psihologie care să te inspire și să-ți ofere informație foarte bine structurată și ușor aplicabilă  cu scopul de a menține armonia în familia ta.

Prin intermediul acestor programe îmi doresc să descoperi perspective diferite, de la experți, pentru ca tu să identifici care este stilul de parenting care se potrivește cel mai bine ție și familiei tale.

 

Cu drag,

Laura

 

Laura Ion
Fondator Smart MUMS

ECHIPA Smart MUMS

Bună!

Eu sunt Laura Ion, trainer si consilier pentru dezvoltare personala.

Am fondat Smart MUMS în urmă cu 2 ani, din dorința de a sprijini părinții, care au un program extrem de ocupat și care, în ciuda acestui lucru, își doresc să petreacă timpul implicându-se activ în educatia copilului lor.

Cred că parentingul potrivit este cheia pentru dezvoltarea noii generații de copii încrezători, fericiți , conectați și ghidați de pasiune. 

Parentingul este , de fapt, esențial și pentru dezvoltarea noastră personală, nu doar pentru a fi un părinte mai bun, dar pentru a continua să creștem și să ne devzoltăm împreună cu copiii noștri.

Contact:

[email protected]

[email protected]


COLABORATORI

Mum talk cu Oana Hagiescu

Oana Hagiescu este jurnalist și a lucrat peste 20 de ani la PRO TV ca reporter și producător de știri și emisiuni. 

Acum este jurnalist digital, content writer și om de comunicare. Își împarte timpul între scris, strategii și… Alexa, fetița ei de 4 ani.

Scrie pentru Smart Mums, dar și pentru blogul ei, https://oanahagiescu.ro/.

Marius Teodor Zamfir psiholog clinician autonom, membru fondator al Asociației pentru Sănătate Mintală a Copilului „Sfântul Serafim de Sarov” si membru al Colegiului Psihologilor din România din anul 2011. De asemenea, este membru în Tabloul Experților Psihologi cu specialitatea psihologie clinică și psihologie judiciară din anul 2013.

 

În anul 2017 a început Campania „Stop autism virtual” colaborând cu specialiști din SUA si Franța. De atunci luptă cu tărie pentru a transmite câtor mai multor părinți informații valoroase despre cum este afectată dezvoltarea copiilor atunci când aceștia petrec mult timp în fața ecranelor prin intermediul campaniei sale STOP AUTISMUL VIRTUAL!

Ruxandra Vasile este Instructor Hand in Hand Parenting, mama a 3 copii minunati, inteligenti si iubitori ( asa cum ii place ei sa zica) 😊

Inainte de a deveni parinte, a construit o cariera in domeniul tehnologiei informatiei si a fost un manager IT de succes si entuziast. In timp ce era insarcinata cu primul copil, a studiat si apoi a obtinut o diploma de Master in Administrarea Afacerilor.

Hai și tu în comunitatea noastră!